donderdag, 17. februari 2005 - 22:15

Motorrijder verongelukt, veroorzaker rijdt door

Tilburg

De politie van Tilburg is op zoek naar de bestuurder van een donkergrijze vrachtwagen van het merk Scania (4-serie). De bestuurder van deze vrachtwagen was donderdagmiddag rond half drie betrokken bij een verkeersongeval, waarbij een 41-jarige motorrijder uit Tilburg om het leven kwam. De vrachtwagenbestuurder heeft na het ongeval de plaats van het ongeval verlaten.

Daarom is de Tilburgse politie ook op zoek naar getuigen van dit ongeval. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie in via het Landelijke Toegangsnummer Politie (LTP): 0900 - 88 44
Rond tien voor half drie kreeg de politie de melding dat er aan de Posthoornstraat in Tilburg een motorrijder dood bij zijn motor lag. Vanmiddag heeft de politie met assistentie van medewerkers van de Technische Recherche en de afdeling Verkeersongevallenanalyse van de politie Midden en West Brabant een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld.
Aan de hand van de aangetroffen sporen vermoedt de politie dat een verkeersongeval de oorzaak van de dood van de 41-jarige Tilburger is. Dit vermoeden werd later in de middag bevestigd door een getuige die de politie ook het merk en kleur van de betrokken vrachtwagen wist te melden.

© BON / Hans Heesbeen
Provincie:
Tag(s):