dinsdag, 18. januari 2005 - 1:44

Mysterieuze verschijnselen aan de horizon

Dokkum

De lokale nieuwssite Waldnet in Friesland meldt dat zeker drie personen maandagavond tussen 22.00 en 22.30 uur een mysterieuze en bizarre waarneming hebben gedaan, in de lucht boven Dokkum in de richting van Rinsumageest. Over een vlak van zo'n 100 meter werd een pulserend licht gezien dat een bepaalde tijd stil hing. Plotseling schoot het licht razendsnel weg volgens de getuigen.

Het zou gaan om een blauwachtig licht en één getuige verklaarde dat hij dit nog nooit in zijn leven had gezien. Het 'licht' maakte tevens een donker rommelend geluid en met zeer hoge snelheid was het opeens weg. Maandagnacht kon nog geen enkele instantie meer info geven over de vreemde waarneming.
In 2004 (zie foto) waren boven Uithoorn ook vreemde lichtbundels te zien. Deskundigen konden dit vreemde verschijnsel toen ook niet thuisbrengen.

Blik op nieuws is op zoek naar serieuze getuigen; meldt uw ervaringen op friesland@blikopnieuws.nl met vermelding van uw telefoonnummer zodat wij, indien we nog vragen hebben, contact met u op kunnen nemen. ©BON
Provincie:
Tag(s):