dinsdag, 29. maart 2005 - 12:20

N62 Drukker door renovatie Ring Antwerpen

Terneuzen

De Vlaamse overheid voert de komende tijd werkzaamheden uit aan de Ring van Antwerpen. In het afgelopen weekend van 26 en 27 maart is de tweede fase van het renovatiewerk gestart. Vanaf 23 april wordt één rijbaan afgesloten waardoor de capaciteit op de ring tijdelijk wordt gehalveerd. Deze periode duurt 5 maanden en loopt tot september 2005.
<BR>Omdat het verkeer andere wegen zoekt,

wordt een toename van de verkeersintensiteit op de alternatieve routes verwacht. Een daarvan is de N62 (Heinkenszand - Westerscheldetunnel – Terneuzen – Belgische grens). Tijdens de spitsuren moet op de Sloeweg rekening worden gehouden met filevorming.
Al het verkeer met bestemming Antwerpen moet over de Singel. Het doorgaande verkeer naar de autosnelwegen en de haven moet via de Ring. Na vier weken komt het verkeer op de Ring effectief op 2x2 versmalde rijstroken over de hele lengte.

Tijdens de maand juli geldt in de Kennedytunnel een verbod voor voertuigen breder dan twee meter. Vrachtauto’s en auto’s met caravans mogen dan niet door de tunnel. Zij worden omgeleid via de Liefkenshoektunnel.
Voor actuele verkeerssituaties verwijzen wij u graag naar de websites www.werkenantwerpen.be en www.anwb.nl en de teletekstpagina’s 730 en 738.
Provincie:
Tag(s):