vrijdag, 9. december 2005 - 22:52

NEC wint weer

Ondanks de hoge positie van NEC op de ranglijst wisten de bezoekers dat in de eerste 45 minuten niet waar te maken. Al na 11 minuten had Roda JC de mogelijkheid om de score te openen. Na een fout van Baretto was het een schot van Cissé dat door Babos gepareerd kon worden.

Na 29 minuten probeerde Bodnar het eens van afstand, wederom was het Babos die zijn goal schoon hield. Voor rust was er nog één kans voor de thuisploeg. Een afstandschot van Cissé werd door Babos geblokkeerd. De terugkaatsende bal ging slechts centimeters langs de instormende Oper.

De tweede helft begon NEC offensiever maar dit leverde geen kansen op. Na bijna een uur was er nog een klein feestje in het doel bij de bezoekers, Babos verbrak het record van Dennis Gentenaar in het verkomen van een tegentreffer.

In de 72ste minuut was er dan een feest met de gehele ploeg. Een steekpass van Tininho bereikte Boutahar die simpel bij zijn man wegliep en de bal diagonaal onder Kujovic door schoot. De eerste echte kans was direct een treffer.

In de laatste tien minuten probeerde Stevens het nog met de wissel Van Dijk eruit voor Cristiano, maar ook de kleine Braziliaan kon de hechte defensie van NEC niet openbreken.
Categorie:
Tag(s):