zaterdag, 26. februari 2005 - 9:13

Nieuwe Chevrolet genomineerd voor TMF Awards

Lelystad

In de aanloop naar de 10e editie van de TMF Awards, op 1 april aanstaande in Ahoy in Rotterdam, kan de nieuwe en sportieve Chevrolet Kalos driedeurs gezien worden als één van de grootste kanshebbers. TMF heeft de sportieve Kalos driedeurs namelijk genomineerd als 'Grootste Talent' om haar promotiecampagne voor de TMF Awards op de rit te zetten.

Chevrolet Nederland heeft voor TMF vier nieuwe Kalos driedeurs modellen ingezet, waarmee de muziekzender de komende maand op pad gaat als voorbereiding op de uitreiking van de TMF Awards. Zo zullen de TMF Kalos promotieauto’s op 6 maart present zijn tijdens ‘Nomination Day’ in De Melkweg in Amsterdam, op 17 maart bij de casting voor de TMF Awards in de Now & Wow in Rotterdam en uiteraard op 31 maart en 1 april bij Ahoy in Rotterdam, tijdens de voorbereidingen en de live uitzending van de TMF Awards.

'Onze samenwerking met TMF past perfect bij de uitstraling van onze nieuwe, sportieve Kalos driedeurs,' verklaart Pieter Stokman, Manager Public Relations van Chevrolet Nederland. 'Wij verwachten dat deze uitvoering van de Kalos vooral een jong publiek aanspreekt en dat is precies de doelgroep van de muziekzender TMF. Bovendien willen we de naamsbekendheid van het merk Chevrolet, dat sinds 1 januari 2005 in Nederland actief is, aanzienlijk vergroten en de TMF Awards vormen daar een perfecte mogelijkheid voor. De uitreiking van de TMF Awards wordt live uitgezonden op alle MTV en TMF Europe Tv-stations en daarmee bereiken we ruim 110 miljoen huishoudens. Bovendien wordt die uitzending in de maand daarna nog eens zes keer op de buis gebracht en daarmee genereren we een ongekende hoeveelheid aandacht voor ons merk Chevrolet en onze jongste aanwinst, de Kalos driedeurs.'

De Chevrolet Kalos driedeurs werd tijdens de afgelopen AutoRAI in Nederland geïntroduceerd en staat inmiddels in de Chevrolet showroom voor een prijs vanaf € 9.995,-.

©BON/Sjaak
Categorie:
Tag(s):