vrijdag, 15. april 2005 - 18:26

Nieuwe geldschieter voor Albers en Minardi

Christijan Albers is misschien wel de rijder met het meest aantal sponsors van het gehele rijdersveld. De Larenaar kan ook computerbedrijf Dynabyte aan zijn lijstje toevoegen. De Dynabyte stickers zijn vanaf de volgende race te zien op de helm, overall en auto van Albers te zien.

"Ik ben ontzettend trots dat wederom een toonaangevend bedrijf mij en Minardi gaat ondersteunen. Het motiveert mij nog meer om maximaal te presteren en het geeft aan dat Minardi de weg naar boven te pakken heeft."

Milroy Distel, algemeen directeur van Dynabyte meldde: "Wij hebben ambitieuze plannen. We volgen Christijan al een tijdje en denken dat hij ons perfect kan helpen met de verdere uitbouw van Dynabyte. Het is geweldig dat deze overeenkomst nog is rondgekomen net voor de lancering van de nieuwe Minardi. We verwachten veel van deze vorm van samenwerking en zijn overtuigd door de manier waarop de sponsors van Christijan het dit jaar aanpakken. Zeer professioneel. Het past perfect bij onze branche, waar kernwoorden als dynamiek, hightech en snelheid niet meer weg te denken zijn."
Categorie:
Tag(s):