woensdag, 6. april 2005 - 13:35

Nieuwe uitbreiding voor De Sims 2

Het best verkopende spel aller tijden zet zijn traditie voor en komt wederom met een nieuwe uitbreiding. De Sims 2 krijgt een nieuwe uitbreiding genaamd ‘Nachtleven’. In deze uitbreiding kan jij samen met jouw virtuele familie allerlei hotspots bezoeken in een nieuw stadsgedeelte.

In dit nieuwe stadsgedeelte zijn allerlei uitgaansmogelijkheden ingebouwd en kan jij bijvoorbeeld gaan ‘daten’ of gewoon even lekker uit je dak gaan in één van de clubs of disco’s.

De nieuwe uitbreiding zal onder andere bevatten:
- Je sims krijgen de mogelijkheid om in een nieuw stadsgedeelte uit te gaan onder vrienden, of in hun eentje op zoek naar een vriend(in).
- Een nieuwe dating gameplay die je laat zien of er een vonk tussen twee mensen is ontsprongen die een huis in lichterlaaien kan zetten of niet.
- Verder is er een nieuwe toevoeging die ervoor zorgt dat je sims nieuwe verlangens krijgen i.v.m. uitgaan en plezier maken. Dit zorgt ervoor dat je als speler zal moeten uitgaan om je sims gelukkig te maken.
- En natuurlijk ontbreken de nieuwe voorwerpen waarmee elke uitbreiding gepaard gaat niet. Je kunt een DJ tafel kopen of een Electro Dansbol en zelfs een VIP lounge.

Op dit moment werkt Electronic Arts hard aan de nieuwe uitbreiding en deze wordt verwacht in de herfst van 2005. De eerste uitbreiding voor De Sims 2, Studentenleven, verschijnt binnenkort.
Categorie:
Tag(s):