vrijdag, 23. december 2005 - 9:27

Nieuwjaarsbijeenkomst nieuwe stijl

De gemeente Middelburg nodigt haar bewoners uit voor een nieuwjaarsbijeenkomst, maar dan in nieuwe stijl. De bewoners mogen met de auto komen omdat er genoeg parkeerplaatsen zijn, maar ze worden vooral opgeroepen om de fiets te nemen. Nieuwe stijl houdt in dat er aan de nieuwjaarsbijeenkomst een thema is verbonden. Dit jaar is dit sport.

Middelburgse sportverenigingen geven presentaties en de bewoners kunnen er bijvoorbeeld ook een potje bowlen. Natuurlijk ontbreekt de toespraak van de burgemeester niet en is er gelegenheid om handen te schudden en te genieten van een hapje en een drankje.

Daarnaast zijn er diverse demonstraties van Taekwondo Middelburg, training jeugd EMM (handbal), Action Speak Louder (rolstoeldans), springdemonstratie MTV ’69 (turnen) en sportschool Geelhoed (judo).

Ook is er een informatiemarkt van sportverenigingen, Sport-zeeland en andere sportaanbieders. Verder kunnen de bewoners een test doen bij ‘De Gezonde Zaak’ de nieuwste sensatie op het gebied van fitness: Pilatus.

De nieuwjaarsbijeenkomst vindt plaats op zaterdag 14 januari 2006 van 14.00 tot 18.00 uur aan de Kruitmolenlaan in Dauwendaele.
Provincie:
Tag(s):