vrijdag, 18. februari 2005 - 14:01

Nissan Pickup

Genève

Nissan speelt een ijzersterke troef uit met de krachtigste pick-up van dit moment: de Navara. De Dubbele Cabine-versie schittert als Europese primeur op de Autosalon van Genève begin maart. De Navara volgt in de loop van dit jaar de Nissan Pickup op, die momenteel de marktleider in zijn segment is.
<BR>De nieuwe Navara rijdt als een personenauto. Technisch is hij voor een groot deel gelijk aan de Pathfinder, Nissans kersverse nieuwkomer in de SUV-sector. Dat geldt ook voor de uitrusting. Bovendien worden beide modellen in dezelfde fabriek gebouwd: in Nissans NMISA-fabriek nabij Barcelona in Spanje. De Navara heeft een beproefde vierwielaandrijving, net als zijn voorganger, zodat de auto van wanten weet met zwaar werk en met het rijden in het terrein.

De Nissan Pickup is niet voor niets uitgegroeid tot een favoriet van agrariërs en aannemers. Deze traditionele Pickup-gebruikers mogen dan fan zijn van de robuuste kwaliteiten van hun auto, de groei in de verkopen van dit type auto komt van nieuwkomers, van mensen die ook een verfijnd rijgedrag en comfort waarderen. De Navara is ontworpen om actieve kopers aan te trekken, zoals skiërs, snowboarders, zeilers en windsurfers. Kortom, mensen die in zijn voor de combinatie van veel laadruimte en vierwielaandrijving.
Categorie:
Tag(s):