zondag, 15. mei 2005 - 21:21

Nooit meer aangebrand

Amsterdam

Een wereldprimeur met daarin verwerkt de jongste technologie uit de lucht- en ruimtevaart. Letterlijk hot news van WMF. Want het product dat met deze eer gaat strijken is een totaal nieuwe koekenpan.
<BR>

TopTec is de naam. Nieuw aan deze gedegen gietaluminium koekenpan is de beschermlaag, tevens anti-kleeflaag. Ruimtevaartfans kennen de term Nanotechnologie waarschijnlijk wel. De rondom, zowel aan de binnen- als buitenzijde, aangebrachte laag, is door WMF wereldwijd gepatenteerd voor hun pannen. Behalve in de ruimtevaart wordt deze techniek ook gebruikt voor motoren die onder hoge druk en zware belasting moeten presteren.

WMF keek in de keuken en zag welke pan het meest wordt gebruikt. De zwaarste belasting geldt voor de koekenpan. Overigens ook de pan waar de meeste ergernis rondom ontstaat. Niets zo vervelend immers als wanneer eieren, pannenkoeken, aardappels of vlees wordt gebakken die vervolgens aan de pan blijven kleven. Dat euvel is voorgoed verholpen. De Nanodur multislide antikleeflaag voorkomt aanbakken en is zo krasvast dat de laag nauwelijks te beschadigen is. Fijn, want traditionele anti-aanbakpannen falen daar waar beschadigingen ontstaan. TopTec biedt een 100% langere levensduur dan de traditionele koekenpannen. De garantie op TopTec is 5 jaar*. Optimale warmteverdeling wordt bereikt door de aluminiumbodem, geschikt voor alle soorten warmtebronnen, excl. inductie. Verder zijn de TopTec koekenpannen uitgerust met vlammanchet en ergonomische handgreep. (* op productiefouten)

WMF, specialist in roestvrij edelstaal bestaat sinds 1853. Het gevestigde merk voert o.a. bestekken, kookgerei, tafelgereedschappen, snijdgereedschappen en koffiemachines. Gedegen kwaliteit, innovatieve producten en vormgeving zijn de troeven. Eerder dit jaar presenteerde WMF als innovatie de ‘active kitchen’. Een systeem waarbij kookgereedschappen zwevend aan de muur worden opgeborgen en tijdelijk weggezet zodat er meer werkruimte op het aanrecht ontstaat.

TopTec koekenpannen zijn verkrijgbaar met een doorsnede van: 20 cm, 24 cm en 28 cm, adviesverkoopprijzen respectievelijk
€ 69,00, € 79,00 en € 89,00.
Verkoop- en productinfo: WMF Nederland B.V., tel: +31 (0) 20.480.80.86 of kijk op www.wmf.nl
Categorie:
Tag(s):