maandag, 28. februari 2005 - 16:08

Nooit meer zelf stofzuigen!

Den Haag

Stofzuigen is een regelmatig terugkerende, weinig populaire bezigheid in ieder huishouden. Daar komt echter verandering in. Met de Siemens sensorCruiser wordt stofzuigen wel heel eenvoudig. De consument schakelt de sensorCruiser in en de robot signaleert met behulp van een sensor de aanwezige hoeveelheid vuil. Automatisch wordt het juiste programma gekozen en het apparaat doet vervolgens het werk.

De sensorCruiser is geschikt voor elk type vloer en kan non stop stofzuigen gedurende een uur. Dan keert het apparaat automatisch terug naar het basisstation om daar het verzamelde vuil achter te laten en de batterij weer op te laden. De slimme robot rijdt keurig om obstakels heen en de sensor zorgt dat het apparaat stopt en omkeert zodra het in de buurt van het trapgat komt. Met een hoogte van slechts 12 centimeter is de sensorCruiser zeer mobiel en geschikt om makkelijk tussen en onder meubels door te rijden. Afhankelijk van de indeling van het huis kunnen meerdere ruimtes worden schoongemaakt zonder terugkeer naar het basisstation.

Zuinig met energie
Tijdsbesparing en comfort staan bij de sensorCruiser centraal. Drukbezette consumenten zitten er niet op te wachten om na een lange werkweek op zaterdagochtend de stofzuiger te moeten pakken. Terwijl de eigenaar het huis verlaat maakt de sensorCruiser het pand grondig schoon. En wat blijkt? Het apparaat gebruikt gedurende 24 uur net zo veel energie als een normale stofzuiger (2000 Watt) gedurende 30 minuten. Een perfect resultaat wordt bereikt door de aanwezige borstel, het meerdere malen bezoeken van dezelfde locatie en de juiste keuze van het schoonmaakprogramma.

De verkoopadviesprijs van de Siemens sensorCruiser bedraagt € 1499,-.

Meer informatie:

Siemens Infocentrum, telefoon 070 - 333 1234; www.siemens.nl/huishouden

©BON/Foto: Siemens



Categorie:
Tag(s):