donderdag, 10. februari 2005 - 15:59

Occasionshow in RAI tegen zere been

Lelystad

Van 3 tot en met 5 juni vindt in het Europacomplex van Amsterdam RAI een occasionshow plaats met 1500 gebruikte auto’s. De teksten en gebruikte logo’s op www.occasionoutlet.nl, de site van ‘The Occasion Outlet’, zijn tegen het zere been van ondermeer BOVAG en ANWB.
<BR>

‘De teksten zijn versluierend en zelfs misleidend. Het vermelden van BOVAG suggereert naar publiek en ondernemers dat het een branche-initiatief is en dat alle auto’s met BOVAG garantie worden aangeboden. Dat eerste is zeker niet waar. Het tweede is allerminst helder,’ zegt BOVAG-woordvoerder Mark van Dansik. ‘We hebben het evenementenbureau dat de show organiseert, gesommeerd alle BOVAG-uitingen van de website te verwijderen. Doen ze dat niet, dan ondernemen we juridische stappen’.

Ook de ANWB is ‘not amused’ omdat op de site geschermd wordt met de zinsnede ‘Tevens worden auto’s aangeboden met een ANWB totaalkeuringsrapport’. Volgens ANWB-woordvoerder Ad Vonk is de organisatie inmiddels dringend verzocht om ook verwijzingen naar de ANWB te verwijderen.
De Occasion Outlet wordt georganiseerd door Eye-Q Media & Entertainment uit Breda.

© BON/Sjaak Bron:BOVAG


Categorie:
Tag(s):