maandag, 17. januari 2005 - 10:57

Onbekende man overleden

Leeuwarden

Zaterdagavond omstreeks 21.35 uur werd een man gevonden op de hoek Oldegalileen / Pieterseliewaltje. De man was onwel en ondanks een reanimatie poging van een voorbijganger – later overgenomen door de politie en ambulancepersoneel - is de man in het MCL overleden.

Het is nog steeds niet bekend wie de man is. Hij had geen identiteitspapieren bij zich. De diverse verzorgingshuizen in Leeuwarden zijn reeds door de politie benaderd, maar hier wordt niemand vermist.

De man is blank en tussen de 75 - 80 jaar oud en 1.75 meter lang. Hij was kaal, met een grijs kransje haar en een kunstgebit. Verder droeg hij een lange, stoffen jas.

Omdat de politie nog vragen heeft over de toedracht en tevens wil weten wie deze man is, zoekt zij nog naar getuigen die de man hebben aangetroffen en daarbij aanwezig zijn geweest. Dit zijn in ieder geval twee mannen van vermoedelijk Marokkaanse afkomst en een dame die twee honden uitliet. Eén van de Marokkaanse mannen heeft de meldkamer van de politie van het gebeuren in kennis gesteld. Mensen die weten wie deze overleden man is of zich herkennen in één van de genoemde getuigen worden verzocht contact op te nemen met het algemene nummer van politie Fryslân, telefoon 0900 - 8844.
© BON / foto: politie friesland
Provincie:
Tag(s):