zondag, 25. december 2005 - 9:52

Ongeduldige automobilist mishandelt leverancier

Groesbeek

Een 24-jarige bestuurder van een busje kreeg vrijdagmiddag op de Jan Steenweg in Groesbeek een bijtende vloeistof in zijn gezicht gespoten omdat hij een personenauto de weg versperde.Deze 24-jarige moest even iets afleveren bij een pand aan die weg en parkeerde zijn busje.

Toen hij uitgestapt was, zag hij dat hij een auto de weg versperde. Een inzittende vrouw stapte uit en vroeg aan de 24-jarige of hij zijn busje weg wilde zetten. De man vroeg of de vrouw 1 minuut wilde wachten want hij hoefde alleen maar even iets af te geven. Daarop liep hij het pand binnen.

Toen hij terugkwam wilde hij in de bus stappen maar zag dat de bestuurder van de personenauto, een 74-jarige man uit Groesbeek, naar hem gebaarde. Hierop gaf de 24-jarige aan dat hij nu weg zou gaan. Hierop stapte de 74-jarige uit zijn auto en er ontstond een woordenwisseling, waarbij de 74-jarige naar zeggen van de 24-jarige steeds kwader werd. Op een gegeven moment spoot de oudere man een vloeistof in het gezicht van de jongere man. Die kreeg daarop flinke pijn aan zijn ogen. Hierna is de 74-jarige weg gereden. Diverse getuigen hebben dit zien gebeuren en vertelden dat aan de politie. Om die reden is de man even later in zijn woning aangehouden.
Provincie:
Tag(s):