dinsdag, 9. augustus 2005 - 8:54

Ongeval met trieste afloop

Breda

Gisteravond is omstreeks 22.40 uur een nog onbekende automobilist(e) bij het nemen van de afrit naar Hazeldonk West, door nog onbekende oorzaak, in aanrijding gekomen met een reclamebord. Daarbij zijn de auto en het reclamebord in brand geraakt. De nog onbekende bestuurder / bestuurster is bij dit ongeval om het leven gekomen. De technische recherche is ter plaatse gekomen om een onderzoek in te stellen naar de toedracht van het ongeval en de identiteit van het slachtoffer.

Uit het eerste sporenonderzoek ter plaatse blijkt dat de bestuurder / bestuurster van een Fiat van klein model reed over de rijksweg A-16 in de richting van Antwerpen. De automobilist(e) heeft de afrit van Hazeldonk West genomen. Op deze afrit, in een flauwe bocht naar rechts, enkele tientallen meters voor een groot tankstation, is de auto rechtdoor (in de richting van de rijksweg) door een berm gereden en tot stilstand gekomen tegen een hoog reclamebord, Zowel de auto als het bord zijn in brand gevlogen. Nadat de brandweer de branden had geblust bleek dat in de auto zich op de bestuurdersplaats het verkoolde lichaam van een nog onbekende bestuurder(ster) bevond.

Bij het opmaken van dit bericht was het geslacht nog de identiteit van het slachtoffer bekend. Ook is nog niet duidelijk welke kentekenplaten de auto voerde. Een verder onderzoek moet hierover meer duidelijkheid geven. Naast de Bredase politie kwamen ook Belgische collega’s en agenten van het KLPD ter plaatse om te assisteren. Het verkeer richting België heeft geen hinder van het verkeersongeval ondervonden.

De politie is nog op zoek naar getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren. Foto-Rob de Haas Mainstay Media Breda
Provincie:
Tag(s):