woensdag, 25. mei 2005 - 21:16

Ook Gyan mag Feyenoord verlaten

Chris Gyan, Patrick Paauwe en Anthony Lurling mogen bij Feyenoord vertrekken.

Chris Gyan, inmiddels vrijwel hersteld van zijn meniscusoperatie, gaf woensdag in een gesprek met technisch directeur Mark Wotte aan dat hij graag regelmatig aan spelen toe wil komen. De verdediger krijgt daarom toestemming om uit te kijken naar een andere club. Ook Patrick Paauwe en Anthony Lurling mogen naar een nieuwe club vertrekken. "Inmiddels bestaat al wat interesse. Feyenoord zal zich in hun gevallen flexibel opstellen'', aldus feyenoord.nl

Ook voor Gerson Magrão is er volgend seizoen nog geen plaats bij Feyenoord. De Braziliaanse middenvelder mag verhuurd worden om meer aan spelen toe te komen. "Voor hem bestaat inmiddels belangstelling uit binnen- en buitenland'', aldus de club op de eigen website.

Gianni Zuiverloon en Tim Vincken starten de voorbereiding op het komend seizoen bij de A-selectie van Feyenoord. De twee op Varkenoord opgeleide jeugdinternationals krijgen de kans een definitieve plek in de hoofdmacht af te dwingen. Zowel verdediger Zuiverloon als aanvaller Vincken debuteerde afgelopen seizoen in Feyenoord 1.

Gianni Zuiverloon (18) kwam tijdens het afgelopen seizoen al regelmatig voor Feyenoords hoofdmacht uit. De jonge Rotterdamse verdediger, die de hele jeugdopleiding op Varkenoord doorliep, kon vanwege zijn schoolverplichtingen niet volledig meetrainen. De eveneens 18-jarige Tim Vincken kwam pas in de slotfase van het afgelopen seizoen bij de selectie.

Zuiverloon en Vincken zullen vanaf de eerste training deel uitmaken van de selectie. Na de voorbereiding zal een beslissing over hun definitieve plaatsing genomen worden.

Maar de grote schoonmaak in Rotterdam is daarmee (nog) niet ten einde. "Nadere beslissingen op technisch vlak zijn voorlopig vooruitgeschoven, zodat ook de nog aan te trekken nieuwe mensen op technisch vlak daar hun zegje over kunnen doen. Feyenoord hoopt binnen een aantal weken duidelijkheid te kunnen geven over de nieuwe invulling van de technische staf'', maakt de club op feyenoord.nl bekend.
Categorie:
Tag(s):