donderdag, 7. april 2005 - 14:53

Op is Op!

Hoofddorp

Chevrolet heeft voor de Lacetti en Nubira sedan een uiterst aantrekkelijk en tijdelijk ‘Vegas’ actiemodel gelanceerd. De compleet uitgeruste Lacetti Vegas en Nubira sedan Vegas zijn tijdelijke € 2.000,- in prijs verlaagd en zijn in Nederland tot eind mei leverbaar.

Bovendien voorziet Chevrolet de Vegas-uitvoeringen voor slechts € 495,- van het zeer complete Sport-pakket, dat bestaat uit 15 inch lichtmetalen wielen, dorpel-beschermers, een luxe mattenset, een sportuitlaat sierstuk en een Sport-badge.

Met de Chevrolet Lacetti levert Chevrolet een sportief en compleet uitgerust alternatief in de compacte middenklasse. De vijfdeurs hatchback in Vegas-uitvoering kan standaard bijvoorbeeld rekenen op ondermeer in carrosseriekleur gespoten bumpers, getint glas, centrale deurvergrendeling met afstandbediening, twee airbags vóór, zij-airbags, ABS met elektronische remkrachtverdeling, vijf hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen vóór, een radio/CD-speler met vier speakers en een keuze uit drie moderne zestienkleppen-motoren (1.4, 1.6 en 1.8). De 1.6 en de 1.8 zijn bovendien ook leverbaar in combinatie met een automatische versnellingsbak.

De Chevrolet Lacetti Vegas is tot eind mei leverbaar vanaf € 12.995,- en voor € 495,- voegt Chevrolet daar tevens het complete Sport-pakket aan toe.

Tegelijk met de Lacetti Vegas introduceert Chevrolet ook van de Nubira sedan een Vegas-versie. De Nubira staat op hetzelfde platform als de Lacetti, maar beschikt dankzij zijn ruime kofferbak over extra bagageruimte. Net als de Lacetti biedt ook de Nubira sedan Vegas keuze uit drie benzinemotoren (1.4, 1.6 en 1.8) met vier kleppen per cilinder. De 1.8 is bovendien ook leverbaar in combinatie met een automatische versnellingsbak.

De Nubira sedan Vegas is standaard voorzien van ondermeer in carrosseriekleur gespoten bumpers en buitenspiegels, getint glas, elektrisch bedienbare ramen vóór, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, een radio/CD-speler met vier speakers, airconditioning met een pollenfilter, een in hoogte verstelbare bestuurderstoel en ABS met EBD. Bovendien is ook de Nubira sedan Vegas, die leverbaar is vanaf € 14.695,-, uit te rusten met het aantrekkelijke Sport-pakket tegen een meerprijs van slechts € 495,-.

De Vegas-uitvoeringen van de Lacetti en Nubira sedan zijn per direct en tot en met 31 mei in een beperkte oplage leverbaar.

©BON/Sjaak Bron:Chevrolet Nederland
Categorie:
Tag(s):