vrijdag, 27. mei 2005 - 14:26

Op vakantie in het cellenblok C

Dordrecht

De vakantie van een 21-jarige man uit Dordrecht gaat voorlopig niet door. Hij zat op donderdagavond 26 mei 2005 klaar voor zijn reis naar Turkije. De 21-jarige zou die avond vliegen naar zijn vakantiebestemming, daar was hij wel aan toe na lang sparen en zo hier en daar “besparen�. Maar toen ging de deurbel en de man dacht aan de taxichauffeur.

Maar bij het openen kwam hij oog in oog te staan met politiemensen die hem vroegen gezellig met hun mee te gaan. Voor de man stond nog 51 dagen hechtenis open. De politie gaat juist in deze tijd op zoek naar mensen waarbij nog boetes of straffen openstaan.

Veel mensen krijgen nu vakantiegeld uitbetaald en daarom is de kans dus groter dat zij achterstallige boetes kunnen betalen. Medewerkers van de parketpolitie gaan in de avonduren samen met gebiedsagenten op stap en bezoeken de personen waarbij nog iets openstaat. Wilt u dus een verstoorde vakantie voorkomen dan is het verstandig achterstallige boetes nu te betalen. Of de man zijn verzekering de annulering uitbetaald is nog niet bekend. Hij zal het geld nu hard nodig hebben.
Provincie:
Tag(s):