dinsdag, 8. maart 2005 - 11:40

Open Huis vernieuwde brandweergarage Duiven

Duiven

Zaterdag 12 maart worden de deuren van de vernieuwde brandweergarage in Duiven geopend. ’s Ochtends wordt de brandweerkazerne - in het bijzijn van genodigden - officieel geopend door burgemeester Henk Zomerdijk. ’s Middags – tussen 12.30 en 16.30 uur - is er Open Huis voor alle belangstellenden. Kortom: er is van alles te doen en te zien, dus het is zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen.

Open Huis
Met de verbouwing van de brandweerkazerne van de Vrijwillige Brandweer Duiven voldoet deze volledig aan de ARBO-normen. Er zijn onder andere nieuwe kleedruimtes met douches en het is zo ingericht dat het ook brandweervrouwen aan niets ontbreekt.

Programma
Voor kinderen – maar zeker ook voor volwassenen – worden tijdens het Open Huis allerlei leuke en interessante activiteiten georganiseerd:
· Rondleiding vernieuwde brandweerkazerne
· Ritje met een oude brandweerwagen
· Water spuiten
· Diverse demonstraties
· Kleurplatenwedstrijd
· Balonnenwedstrijd
· Prijsvraag voor volwassenen

Werving nieuwe leden
Tijdens het Open Huis is er ook een Informatiestand ‘Werving Vrijwilligers’. Door natuurlijk verloop is de Vrijwillige Brandweer Duiven op zoek naar nieuwe leden. Mannen en vrouwen die wonen en werken in Duiven en geïnteresseerd zijn in het brandweerwerk kunnen zich bij deze stand laten informeren. Ook kunnen zij zich opgeven voor de Informatieavond op donderdag 14 april a.s.

Het Open Huis is op zaterdag 12 maart van 12.30 tot 16. 30 uur aan de Ploenstraat in Duiven. Advies: kom met de fiets of te voet. Er is weinig parkeergelegenheid bij de kazerne zelf.
Provincie:
Tag(s):