vrijdag, 25. maart 2005 - 12:44

Opening skatebaan

Oosterbeek

Op donderdag 31 maart 2005 opent wethouder Nico Peek om 16.00 uur officieel de nieuwe skatebaan op het Raadhuisplein in Oosterbeek. Tijdens de opening vertonen de skaters uit Oosterbeek hun kunsten.

De droom van de Oosterbeekse skaters
Al sinds 1999 zijn enkele fanatieke skaters bezig met de realisatie van een eigen skatebaan in Oosterbeek. Door diverse omstandigheden is het daar keer op keer niet van gekomen. Nu, zes jaar na dato, lijkt hun inzet niet voor niets geweest. Dorpsplatform Oosterbeek vond dat de skatebaan nu maar eens werkelijkheid moest worden. En dat is gelukt.

Product van samenwerking en sponsoring
De skatebaan Oosterbeek is een product van samenwerking tussen en sponsoring door diverse partijen uit de gemeente Renkum. Zonder deze samenwerking en sponsoring had de skatebaan er nu niet gestaan. Gemeente Renkum, Stichting Welzijn De Bries, Ruud-Jan Kokke en de skaters uit Oosterbeek zijn verantwoordelijkheid voor de vormgeving en realisatie. De Skatebaan is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van diverse partijen: Dorpsplatform Oosterbeek, de Rabobank, de Dullerts Stichting, Vivare, Norkske Skogg, Gerritsen Bouwgroep, de skaters uit Oosterbeek en gemeente Renkum.

Programma van de opening
Het programma ziet er als volgt uit:

16.00 uur Ontvangst
16.10 uur Opening door wethouder Peek
16.15 uur Demonstratie Oosterbeekse skaters
16.35 uur Borrel in Phoenix
Provincie:
Tag(s):