vrijdag, 4. november 2005 - 10:06

Operatie Hartslag valt in de prijzen

Het Heerlense project ‘Operatie Hartslag’ heeft donderdagavond de Athena voor het Beste Praktijkvoorbeeld van het Jaar gewonnen op het OverheidsBal in Noordwijk. Doorslaggevend voor het toekennen van de prijs was volgens de jury dat het Heerlense project de grootste verandering in de openbare ruimte teweeg had gebracht. Bovendien vond de jury dat het project goed toepasbaar is in andere gebieden.

De prijs werd in ontvangst genomen door burgemeester Toine Gresel en Machiel Roerink, districtschef politie Heerlen.

Operatie Hartslag is het project dat is opgezet om de drugoverlast in de Heerlense binnenstad terug te dringen en de leefbaarheid en veiligheid van de stad te bevorderen.

Burgemeester Gresel laat in een reactie weten ‘ontzettend blij met deze opsteker omdat de aandacht nu verschuift van negatief imago rondom de problematiek naar de positieve manier waarop Heerlen de problemen weet aan te pakken en op te lossen’. De Heerlense burgemeester is dan ook van plan dit succes te vieren met alle betrokken partijen, want de samenwerking tussen alle betrokken partijen vormt de basis voor de succesvolle aanpak binnen Operatie Hartslag.
Provincie:
Tag(s):