zaterdag, 8. januari 2005 - 13:00

Oplaadbare waxinelichtjes voor tuin en balkon

Leuk, gezellig en dé vondst voor dit seizoen zijn oplaadbare waxinelichtjes. Gemaakt voor binnen, geschikt voor buiten. Uitwaaien is er niet bij en vullen hoeft niet. Simpel opladen aan het stroomkastje en 20 uur lang flakkeren de geurloze LED-lampjes.

Veilig, ook op plaatsen waar vuur gevaarlijk of verboden is. Het lijken vlammetjes, maar het is opgeladen energie. Pure sfeermakers zijn deze bewegende vlammetjes. En tegelijkertijd een praktische gadget. De ‘waxinelichtjes’ worden in setjes van vier verkocht. De oplader gaat in het stopcontact. Acht uur laden staat vervolgens voor 20 branduren. En is de stroom op, dan gaan de lichtjes gewoon opnieuw aan de stroomlijn. Omdat de lampjes draadloos zijn kunnen ze zowel binnen als buiten worden gebruikt. Voorwaarde is wel dat ze droog staan. Dus dat worden sfeervolle avonden. Ook op het balkon, de veranda en in de serre verhuizen de lampjes naar elk gewenst plekje.

Dus tijdens tuinfeesten op de bar of gezellig rond en op het terras. Of zet eens een paar flakkerlichtjes bij de bloempotten naast de entree. Dat doet het elk seizoen goed. De waxinelichtjes zijn een product van Olman Verlichting. Een naam die al bijna 40 jaar staat als een huis in buitenverlichting. Met name in architectonisch strak uitgevoerde RVS en aluminium armaturen is Olman gespecialiseerd. Evenals in verlichting en fonteinen op zonne-energie. De waxinelichtjes zijn oplaadbare LED-kaarsjes in een sfeerglas met de afmeting 105 x 60 mm.

Advies verkoopprijs: set van 4 kaarsen inclusief oplaadstation, trafo en lampenglaasjes € 26,95. Verkoop- en productinfo: Olman Handelsmaatschappij B.V. tel: +31 (0) 172 42.41.00 of kijk op www.olmanverlichting.nl

©BON/foto: Trendpers
Categorie:
Tag(s):