woensdag, 2. februari 2005 - 13:54

Ouders verdachte bedreigd

Doetinchem

De ouders van de verdachte die vastzit vanwege de dood van Raun Leisink worden telefonisch bedreigd. De 18-jarige jongen is aangehouden nadat hij Leisink afgelopen weekend een klap op het hoofd gaf. Leisink overleed dinsdagmorgen aan de gevolgen van de klap.

Het slachtoffer praatte afgelopen zaterdagnacht nog wat na op het parkeerterrein van de discotheek Radstake in Heelweg, bij Varsseveld. Op een gegeven moment kwam de 18-jarige verdachte naar Leisink en gaf hem een klap op zijn hoofd. Hij viel daardoor op de grond en was even buiten bewustzijn.

Nadat hij was bijgekomen, werd hij met een auto naar huis gebracht. Onderweg zakte Leisink echter steeds weg. Het slachtoffer werd daarom naar het Slingeland Ziekenhuis gebracht, dat hem snel transporteerde naar het Radboud in Nijmegen. Daar overleed hij dinsdagochtend aan de gevolgen van een schedelbreuk. Dinsdagavond werd een herdenkingsbijeenkomst gehouden, waar veel vrienden bij aanwezig waren.

De verdachte was al snel aangehouden en wordt vandaag voorgeleid. De gegevens van hem en zijn familie werden op internet gepubliceerd. Veel vrienden van het slachtoffer belden daarop de familie en bedreigden hen.

© BON
Provincie:
Tag(s):