zondag, 22. mei 2005 - 19:13

Overdekt loungen in de buitenlucht

Renkum

Nederland heeft korte zomers en is het land met vier totaal verschillende seizoenen. Voor de echte buitenmensen is het in ons kikkerlandje dus genieten geblazen. Maar met een dikke winterjas in de tuin zitten is ook niet alles. En veel serres of tuinkamers zijn erg duur in aanschaf. De oplossing komt van Elektropa en heet Alsero.

Deze All Seasons Room zorgt ervoor dat er van elk jaargetijde knus en comfortabel kan worden genoten. Van besneeuwde bomen naar vogels die net hun nestjes bouwen tot de herfst waarin de tuin zich voorbereidt op de winter. Met de All Seasons Room zie je pas hoe kort de zomer is en hoe leuk ook de andere jaargetijden zijn! Een verlenging van de woonkamer en een verhoging van het buitengevoel: Alsero zorgt ervoor.

Met Alsero is een mooie veranda of tuinkamer in een handomdraai gemaakt. Een product dat aan alle eisen van de moderne mens voldoet heeft natuurlijk nog een stelregel: vrijheid om uit een scala van mogelijkheden te kiezen wat het beste past.
Elektropa gaat ver in keuzemogelijkheden. Zo is er keuze uit een aantal soorten en dikten kunststof plaatmaterialen in de uitvoeringen helder, opaal of zonwerend. Het kan allemaal. Afhankelijk van de wensen van de klant met of zonder onderconstructie. De bevestigingsprofielen kunnen in een aantal RAL kleuren geleverd worden. Zo geeft Alsero huis en tuin een architectonische meerwaarde met een vrolijk tintje.

Door een economisch leveringsysteem aan huis werkt Elektropa met een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Zo komt het transparante hemeldak voor iedereen binnen bereik. Het wordt een mooie zomer met Alsero. Net als de rest van de seizoenen trouwens.

Afhankelijk van de materiaalkeuze en uitvoering prijs vanaf € 650 (excl. onderconstructie en hemelwaterafvoer). Prijs is gebaseerd op een overkapping in de afmeting van 3m breed en 2,5m diep.
Verkoop- en productinfo: Elektropa Kunststoffen B.V. tel: +31 (0) 317 36.31.00 of kijk op www.elektropa.nl
Categorie:
Tag(s):