zondag, 4. december 2005 - 14:34

Overval op tankstation eindigt in worsteling

Enschede

Een overval met een mes op de bediende van een tankstation is geëindigt in een worsteling, hierbij raakte wonder boven wonder niemand gewond. De overvaller wist zich toch nog met de buit uit de voeten te maken.

Op zaterdag 3 december omstreeks 23.30 uur werd een overval gemeld op een tankstation aan de Boulevard 1945. Op dat moment was de dader al in zijn personenauto, een rode Opel Corsa, gevlucht. Op het moment van de overval waren er, behalve een 22-jarige pompbediende, nog twee anderen personen in het tankstation aanwezig. Een van hen werd door de overvaller met een mes bedreigd. Hierop ontstond een worsteling, waarna de dader de benen nam.

Hij vertrok vanaf de kruising Heutinkstraat/Molukkenstraat in de richting van de Molukkenstraat. De omvang van de buit is onbekend.
Het signalement van de dader: ca. 30 jaar, slank postuur, circa 1.75 lang, lichtgetinte gelaatskleur, pokdalig, vlekkerig gezicht, stoppelbaardje. De man droeg een zwarte sjaal, lichtkleurige muts (mogelijk grijs) en lichtblauwe plastic handschoenen. Mensen die meer kunnen vertellen over zaken die verband houden met de overval, worden verzocht contact op te nemen met de politie afdeling Enschede, tel. 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):