zondag, 27. maart 2005 - 23:06

Overvallen in het Paasweekend

Zeeland

Wie dacht dat Pasen een vreedzame en rustige dag zou worden heeft het mis. Een 21-jarige vrouw kan hierover meepraten. Ze werd in de Meelstraat in de nacht van zaterdag op zondag, door een man met een bivakmuts op de grond gegooid en daarna beroofd van haar handtas. De dader rende vervolgens naar de Maarstraat. Hetzelfde gold voor een oude man van 90 jaar uit. Deze mist sinds zaterdagmiddag zijn portemonnee.

In de Lombardstraat in Goes werd hij aangesproken door een vrouw. Zij had gezien hoe de man kort daarvoor geld had gepind bij een geldautomaat op de Grote Markt. De politie is nog op zoek naar getuigen.

Omroep Zeeland meldt verder dat een 38-jarige man uit Vlissingen in de nacht naar zaterdag werd bedreigd, mishandeld en met geweld werd beroofd van zijn geld in de Paul Krugerstraat. Hij kwam rond 00.30 uur thuis. Daar stonden vier personen hem op te wachten. De man wist nog te ontkomen, maar werd al snel ingehaald door zijn achtervolgers. Ze gooiden hem op de grond en sloegen hem in elkaar. Het eindresultaat van deze overval waren een aantal kneuzingen en een gebroken vinger.

© BON Jean-Pierre Geusens
Provincie:
Tag(s):