woensdag, 16. november 2005 - 18:05

Overvaller opgepakt na uitzending ‘Opsporing Verzocht’

Venray

De politie heeft woensdagmiddag een 41-jarige man uit Venray aangehouden op verdenking van twee gewapende overvallen. Het gaat om overvallen op een tankstation aan de Noordsingel en een supermarkt aan de Stationsweg. De politie startte na de overvallen een uitgebreid onderzoek en kwam de verdachte op het spoor. De aanhouding vond plaats mede dankzij tips die de politie kreeg na de uitzending van ‘Opsporing Verzocht’ van afgelopen dinsdag. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten.

Het tankstation aan de Noordsingel in Venray werd op 1 oktober overvallen. De verdachte bedreigde een 22-jarige medewerker met een mes. Tijdens de bedreiging deed hij een greep in de kassa. Met de buit van enkele honderden euro’s ging de overvaller er vandoor. Behalve het geldbedrag nam hij ook een bos bloemen mee.

Op vrijdag 4 november vond een overval plaats op een supermarkt aan de Stationsweg. De verdachte kwam de winkel binnen en eiste van een bediende onder dreiging met geweld de kassa te openen. Hierbij werd gebruik gemaakt van een mes. Vervolgens deed de verdachte een greep in de kassa. Een tweede personeelslid werd eveneens bedreigd waarop de verdachte de winkel verliet met een geldbedrag van enkele honderden euro’s.
Provincie:
Tag(s):