vrijdag, 14. januari 2005 - 22:39

Pantoffels voor in je magnetron

Almere

Heb jij ook altijd koude voeten? Of heb je een partner die als jullie naar bed gaan even met zijn/haar koude voeten tegen je aan komt liggen? Dan is er nu de oplossing; pantoffels die je in de magnetron op kan warmen!

De sloffen zijn gemaakt van badstof en bevatten warmtehoudende korrels waardoor de sloffen gemiddeld 1 uur warm blijven. Vind je ze weer wat koud worden, dan zijn ze binnen twee minuten (850 watt) weer opgewarmd in de magnetron. De warmtehoudende korrels bevatten een lichte lavendelgeur.

De sloffen zijn leverbaar in rood, donkerblauw en kobaltblauw in de maten: M (tot schoenmaat 42) en L (schoenmaat groter dan 42). Ze zijn verkrijgbaar voor € 25,-.

Voor baby’s/kinderen is er een knuffelbeer die dezelfde eigenschappen en warmtekorrels bevat. Vele malen veiliger dan de “ouderwetse� waterkruiken. De beer kan ook als koud kompres fungeren door hem enige tijd in de vriezer te leggen; uitermate geschikt voor kneuzingen, zwellingen of als afkoeling in de zomer. Verkrijgbaar voor € 19,95


Meer informatie www.beschuitje.nl
Categorie:
Tag(s):