woensdag, 7. december 2005 - 16:43

Pastorelli reageert op geruchten bij Midland

Nicky Pastorelli stond vandaag op de planning van MF1 Racing om te testen voor het Russische team op het circuit van Jerez in Spanje. Toch was de Nederlander niet aanwezig in Spanje en bevindt hij zich gewoon in Nederland. Hierdoor test Christijan Albers vandaag in de plaats van Nicky Pastorelli voor MF1 Racing.

Er werd eerder deze middag met Nicky gesproken over de kwestie. Nicky geeft uitleg over de geruchten die vorige week begonnen in Barcelona: "Het is heel vervelend maar er is een hele simpele reden dat ik niet test; één van mijn sponsoren heeft zich terug getrokken. Ik heb hierop zelf besloten deze week niet voor MF1 Racing te testen omdat het niet duidelijk is wat de toekomst momenteel zal brengen. Ik wil geen kostbare tijd van het team afnemen tijdens een test."

Ook gaan er geruchten dat Nicky bezig zou zijn met een betere overeenkomst en wel in de Champ Car. Wij vroegen Nicky wat hiervan waar is: "Het is zo dat ik enkele goede aanbiedingen heb gehad van diverse teams uit de Champ Car. Deze aanbiedingen heb ik echter nog steeds liggen maar ik heb destijds gekozen om derde coureur te worden bij MF1 Racing."

"Ik wil nu eerst mijn financiële problemen oplossen om zo verder te kunnen bij MF1 Racing. Als ik deze weet op te lossen zal ik ook weer in het nieuwe jaar aan de wintertests deelnemen en als vrijdagcoureur rijden. Mocht dit niet lukken dan moet ik toch kijken naar andere mogelijkheden en dan behoort Champ Car tot een serieuze optie."
Categorie:
Tag(s):