dinsdag, 19. juli 2005 - 10:27

P.C. Hooft-Limo

Capelle aan den IJssel

Vandaag krijgt de eerste Hummer H2 Multimedia Limo zijn Nederlandse kenteken. De 12 meter lange 'moeder aller limousines' is inzetbaar voor VIP-vervoer, ontvangsten en promoties. Het imposante voertuig is in de Verenigde Staten tot in de kleinste details op maat gemaakt en beschikt over state-of-the-art beeld- en geluidsapparatuur, computertechnologie en gamefaciliteiten.

De Hummer H2 Limo is niet alleen een sensationeel vervoermiddel, maar tegelijkertijd een indrukwekkende presentatieruimte met onuitputtelijke mogelijkheden. De centrale AV-configuratie van de Hummer H2 Multimedia Limo bestaat uit een PC, DVD-speler, PowerPointprojectie en video-opnamefaciliteiten. En daarmee begint het pas. Zo kunnen diverse passagiers tegelijkertijd gamen met behulp van negen afzonderlijke PlayStation2-units met draadloze controllers en vibragame-hoofdtelefoons.

Ten behoeve van de PlayStations, maar ook voor het vertonen van televisie-, film- of videobeelden, zijn in de passagiersruimte één 42 inch plasmascherm, acht 14 inch LCD-schermen en één 19 inch LCD-scherm ingebouwd. Satelliet-televisie, high-power stereo en een jukebox met 1500 uur muziek maken de technische uitrusting compleet.

De Hummer H2 Multimedia Limo is de meest complete limousine die u op de Europese wegen kunt tegenkomen. De passagiers beleven de geavanceerde beeld-, geluids- en game-apparatuur in een interieur dat zijn weerga niet kent. Comfortabele zitbanken in duotone leer, 2 lasers, een adembenemend chroomplafond met sterrenhemel, flitsende discoverlichting; het is er allemaal. En om ieder gezelschap direct in de juiste stemming te brengen is deze robuuste limousine ook nog eens voorzien van een bruisende champagnebar.

Ook het exterieur van de Hummer H2 Multimedia Limo is op zijn zachtst gezegd opvallend. De combinatie van Pewter Silver metallic lak en verchroomde deurgrepen, velgen, tankdop en grille vormen een spectaculair geheel.

Tijdens vervoer biedt de Hummer H2 Multimedia Limo plaats aan 8 passagiers. Op locatie (beurzen, dealershows, product launches) zijn maar liefst 18 riante zitplaatsen beschikbaar. Ook onder de motorkap is deze Hummer uniek. De Vortec 6000 V8 6.0 benzinemotor heeft speciale aluminium cilinderkoppen en sequentiële brandstofinjectie. De limousine heeft een gewicht van meer dan 5.000 kilogram.

De Hummer H2 Multimedia Limo is vanaf 900,- euro (voor drie uren) te huur, inclusief chauffeur en 60 vrije kilometers. Bij verhuur voor een langere periode is het mogelijk de buitenzijde te voorzien van speciale gepersonaliseerde bestickering.
Categorie:
Tag(s):