donderdag, 7. april 2005 - 10:03

Piet Zoomers en Nesselande in finale

De strijd om de landstitel in het herenvolleybal gaat tussen ORTEC, Nesselande en Piet Zoomers/Dynamo. Piet Zoomers/D won woensdagavond de vierde wedstrijd in de halve finales met 3-0 van Omniworld en heeft nu de best-of-five gewonnen.

Voor Omniworld was dit een grote teleurstelling. De ploeg van Arno van Solkema kwam via een zwaargevochten derde wedstrijd nog terug in de strijd, maar woensdag ging het aan het eind van de set elke keer mis.

Omniworld had zowel in de tweede als in de derde set een voorspring van 23-20, maar elke keer wist Piet Zoomers/D zich terug te knokken en de set te pakken. De aanhang van Omniworld reageerde zich af op de wedstrijdleiding, maar veel maakte dat niet uit.

Voor Bas van de Goor wordt de finale een eervolle afsluiting. Na dit seizoen stopt hij als actieve volleyballer. Gedreven als hij is wil hij nog nog wel de finale winnen. ‘Maar alleen een finale halen kan nooit een doel zijn,’ zegt hij zelf. ‘Nu we in die finale staan, gaan we proberen te winnen ook. Al zal dat niet makkelijk zijn, want ORETC.Nesselande is echt sterk en stabiel.’

© BON / ProShots
Categorie:
Tag(s):