woensdag, 20. april 2005 - 19:36

Pizzonia aanwezig als reserve in Imola

Williams testrijder Antonio Pizzonia zal tijdens het raceweekend in San Marino aanwezig zijn in het geval één van beide rijders problemen krijgt met de gezondheid. Mark Webber en Nick Heidfeld hebben afgelopen weken allebei problemen gehad met hun gezondheid. Webber heeft weer last van zijn ribben, iets wat hij al tijdens het testen voor het seizoen heeft opgelopen. Heidfeld kreeg afgelopen week last van zijn rug tijdens de tests in Paul Ricard.

Het wordt niet verwacht dat één van beide vaste coureurs de race zal moeten laten schieten, maar Pizzonia is er alleen voor het geval er onverwacht toch iets mis is met één van hen.

Antonio Pizzonia: “Ik ben gevraagd om in Imola aanwezig te zijn, klaar om te racen, in het geval één van beide rijders lichamelijke problemen krijgt. Als ze me nodig hebben, ben ik er klaar voor mijn best te doen om punten te scoren voor het team.�

Vorig jaar behaalde Pizzonia zes punten tijdens zijn invalbeurt voor de geblesseerde Ralf Schumacher. Het leek er lange tijd op dat hij dit seizoen vaste rijder zou worden, maar in de strijd om deze plaats werd hij nipt verslagen door Nick Heidfeld.
Categorie:
Tag(s):