donderdag, 29. december 2005 - 11:54

Politie arresteert 34 personen bij opstootjes

Schiedam

Tijdens meerdere opstootjes woensdagavond, werden op verschillende plaatsen in totaal 34 personen aangehouden. Rond half tien werden nabij het station Schiedam-Centrum vijf Schiedammers, in leeftijd variërend van 16 tot 39 jaar, aangehouden op basis van de APV. Zij waren met kerstbomen aan het slepen. Rond middernacht werden vijf mannen en twee vrouwen, merendeel Schiedammers, in leeftijd variënd van 16 tot 29 jaar, aangehouden op de Oranjestraat voor samenscholing.

Rond half een werd een 22-jarige Schiedammer aangehouden bij de Fortunaweg. De man was op de verbrandingsplaats kerstbomen en pallets aan het uitladen. De pallets waren van diefstal afkomstig. De man werd voor verhoor overgebracht naar het bureau, zijn auto werd in beslag genomen.

Rond half twee werden vijf vrouwen en zestien mannen, merendeel Schiedammers in leeftijd variërend van 16 tot 46 jaar, aangehouden voor samenscholing op de Burgemeester Knappertlaan. Allen kregen door de burgemeester een gebiedsontzegging voor 24 uur opgelegd.

In de wijk Oost rukte de brandweer zeven keer uit voor branden in huishoudelijk afval. Daarnaast hebben medewerkers van Irado op verschillende plekken brandgevaarlijk afval op straat opgehaald.
Provincie:
Tag(s):