zaterdag, 11. juni 2005 - 0:16

Politie bevrijdt vastgehouden mensen

Venlo

De politie onderzoekt de mogelijke vrijheidsbeneming van een 56-jarige man uit Venlo en een 19-jarige vrouw uit Duitsland. Zij werden vermoedelijk sinds woensdag vastgehouden en mishandeld in een woning aan de Kaldenkerkerweg. In totaal werden donderdagavond vier verdachten aangehouden die inmiddels zijn voorgeleid aan de rechter-commissaris die ze in bewaring heeft gesteld.

Donderdagavond kreeg de politie rond 22:00 uur de melding van een vechtpartij op de Kaldenkerkerweg. Agenten namen direct poolshoogte en troffen op straat een 22-jarige man uit Reuver en een 21-jarige vrouw uit Venlo aan. Zij verklaarden dat de 56-jarige man en de 19-jarige vrouw tegen hun wil werden vastgehouden in de woning.

De agenten gingen de woning binnen en troffen twee slachtoffers aan alsmede vier andere personen. Omdat het de politie op dat moment niet duidelijk was wie welke rol had vervuld zijn alle acht personen aangehouden. Naderhand werden vier personen in vrijheid gesteld. Dit zijn de twee slachtoffers en de twee personen die hen wilden bevrijden. De vier aangehouden verdachten zijn een 38-jarige Brit, een 26-jarige en een 50-jarige Ier en een 39-jarige vrouw uit Venlo. Het 56-jarige slachtoffer is gewond geraakt en moest zich onder doktersbehandeling stellen.
Provincie:
Tag(s):