woensdag, 13. juli 2005 - 23:01

Politie start onderzoeksteam na dood Emmeloorder

Emmeloord

De Politie Flevoland heeft woensdag een onderzoeksteam geformeerd van ongeveer 15 politiemensen in verband met het overlijden van een 19-jarige man uit Emmeloord. De Emmeloorder werd vrijdagnacht aangetroffen nabij een horecagelegenheid op het Achterom in zijn woonplaats. De man lag buiten bewustzijn op straat waarna hij met hoofdletsel met een GGD-ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd.

Woensdagmorgen is het slachtoffer overleden en heeft de politie in overleg met het Openbaar Ministerie besloten een onderzoeksteam te formeren. Inmiddels heeft de politie door het horen van getuigen al veel informatie verzameld. Een technisch onderzoek heeft op zaterdag plaats gevonden waarbij vooral de situatie ter plaatse is vastgelegd.

Met de aanhouding van een 33-jarige Urker heeft de politie nog steeds een verdachte vast. De man is gehoord en wordt op woensdagmiddag voorgeleid bij de Rechter Commissaris. Eerder al werd een andere man als verdachte aangehouden maar die is al snel heengezonden.

Het onderzoeksteam gaat de komende dagen zoveel mogelijk getuigen horen. Met de daaruit voortkomende informatie hoopt het team zo snel mogelijk de toedracht tot dit tragische voorval helder te krijgen.
Provincie:
Tag(s):