woensdag, 26. oktober 2005 - 11:52

Polo komt met een bodykit

Caractère komt met een bodykit voor de nieuwe Volkswagen Polo. De tuner van voornamelijk Volkswagen en Audi modellen heeft deze bodykit ontworpen in lijn met de Polo GTI. Aan sportieve looks geen gebrek. De voorkant wordt gedomineerd door de inmiddels kenmerkende V-grille van Volkswagen. De grille is leverbaar in matzwart, maar ook in kleur van de carrosserie. De grille is opgevuld met gaas en een Caractère-logo.

De brede luchthappers in de voorbumper zijn eveneens opgevuld met gaas. De Polo krijgt dankzij deze voorbumper een sportieve snuit. Optioneel is de grille leverbaar met de kenmerkende rode GTI-streep. Het is tevens mogelijk om de koplampen te voorzien van een zwarte omlijsting. Van opzij zien we een setje zijskirts met een subtiele luchtinlaat vóór het achterwiel.

Ook de achterkant
Bij een sportieve uitstraling horen ook een set flinke lichtmetalen wielen. De 18 inch wielen zoals gemonteerd onder deze Polo vullen de wielkasten mooi op. Aan de achterkant heeft Caractère een lip onder de achterbumper gemonteerd. Een schildje op de kofferklep en een spoiler boven de achterruit maken de sportieve Polo af.

Zwarte motorkap
Voor wie nog verder wil gaan kan Caractère de sportieve lijn van de grille en voorbumper doortrekken op de motorkap. Het grote zwarte vlak op de motorkap zal niet door iedereen mooi worden gevonden, maar staat wel garant voor een onderscheidende look.
Categorie:
Tag(s):