dinsdag, 7. juni 2005 - 18:48

Poppentheater in fruitmuseum

Kapelle

De Culturele Commissie van de gemeente Kapelle organiseert zaterdagmiddag 11 juni 2005 samen met het Fruitteeltmuseum en de familie Kersten een kindervoorstelling voor de jeugd van 4 tot 10 jaar. Tijdens deze middag verzorgt poppentheater ROBHETTY een poppenspelvoorstelling. Poppentheater ROBHETTY is al actief sinds 1975 en gedurende al deze jaren werd meer dan 3000 maal gespeeld voor honderdduizenden kinderen. Op 11 juni aanstaande komen ze met een bijzonder poppenspel: prins Hugo en de tijdmachine. Dit is een speciale voorstelling aangezien de kinderen hier het verhaal bepalen. De kindervoorstelling begint om 13.30 uur.

In het Fruitteeltmuseum wordt ook de kindermiddag georganiseerd. Iedereen die de kindervoorstelling bezoekt, kan meedoen met de activiteiten in het Fruitteeltmuseum. Bijvoorbeeld met de speurtocht door de museumtuin en een activiteit in het jeugdatelier. Het Fruitteeltmuseum is geopend vanaf 13.00 uur.

Met een toegangskaartje kunt u zowel de kindervoorstelling als de kindermiddag in het Fruitteeltmuseum bezoeken. Kaarten zijn vanaf maandag 1 juni 2005 te koop in het Fruitteeltmuseum, het gemeentehuis te Kapelle en Vermeij te Wemeldinge. Gezien eerdere successen van dit poppentheater adviseren wij u om tijdig kaartjes te halen, om teleurstelling te voorkomen.

© BON Gemeente Kapelle
Provincie:
Tag(s):