dinsdag, 27. december 2005 - 19:46

Promoteam Het Utrechts Landschap bereikt mijlpaal

De Bilt

Voor de vrijwilligers van het Promoteam van het Utrechts Landschap is 2005 een bijzonder jaar geworden. Voor het eerst sinds de oprichting van dit team wierf het in één jaar meer dan 750 nieuwe donateurs voor Het Utrechts Landschap. Tijdens het kerstevenement op Landgoed Beerschoten in De Bilt werd deze mijlpaal bereikt.

Het promoteam van Het Utrechts Landschap zet zich in om het publiek dat natuurgebieden, landgoederen en evenementen bezoekt te informeren over de activiteiten van Het Utrechts Landschap en vooral ook om Beschermers, zoals de donateurs genoemd worden, te werven. Dat laatste is dit jaar bijzonder goed gelukt: niet eerder in de historie van het Promoteam werden in één jaar zoveel Beschermers geworven.

Tijdens het kerstevenement op Landgoed Beerschoten in De Bilt meldde het gezin De Bie uit Utrecht zich aan als Beschermer van Het Utrechts Landschap. Het gezin was zeer verrast toen bleek dat het met zijn aanmelding het Promoteam aan het record van 750 aanmeldingen hielp. Uit handen van de coördinator van het Promoteam, Henk van Limpt, ontvingen zij als extra welkomstcadeaus twee prachtige fotoboeken. De dag was echter nog niet om en uiteindelijk bereikte de teller voor 2005 de stand van 762 nieuwe Beschermers.
Provincie:
Tag(s):