woensdag, 21. september 2005 - 23:38

Provincie lanceert innoveerpunt voor Limburgse ondernemer

Venlo

Woensdag gingen in het beurspaviljoen in Venlo de Businessdagen Noord en Midden-Limburg weer van start. Vele bedrijven uit zowel Limburg als Noord-Brabant, maar ook van over de grens in Duitsland, presenteerden zich hier. Bedrijven profileren zich naar buiten toe, maar de beurs is ook de gelegenheid om als ondernemer andere ondernemers te ontmoeten.

De Provincie Limburg was voor de eerste keer op deze businessbeurs vertegenwoordigd. Op deze manier wil de provincie, met als vertegenwoordiger gedeputeerde Martin Eurlings van Economische Zaken, laten zien wat zij voor de ondernemer kan betekenen. “Met onze deelname aan bedrijvenbeurzen willen we het directe contact tussen overheid en ondernemers versterken. We willen ondernemers laten zien dat ze belangrijk zijn voor de regio en dat ze met onze ondersteuning nog meer uit hun bedrijf kunnen halen�, aldus Eurlings.

De Provincie Limburg greep deze gelegenheid meteen aan om een Innoveerpunt te openen op de beurs. Het innoveerpunt is een initiatief van de gezamenlijke Kamers van Koophandel, de LWV, MKB-Limburg, Industriebank Liof en de Provincie Limburg. Er is nu één ingang waar de Limburgse ondernemer terecht kan met vragen over innoveren. Zo kan de ondernemer bij het innoveerpunt onder andere terecht voor een kennisvoucher met een waarde van ruim 6.000 euro, waarmee hij een probleem kan laten onderzoeken en oplossen.

Met een druk op de knop van de gezamenlijke vertegenwoordigers werd het innoveerpunt officieel in gebruik genomen.

© BON/Foto's: John Peters
Provincie:
Tag(s):