woensdag, 20. juli 2005 - 15:49

PSV betrekt Beasley in Kalou-deal

PSV is bereid om tien miljoen euro en DaMarcus Beasley over te maken naar Feyenoord voor de komst van Salomon Kalou naar Eindhoven. Dit meldt Voetbal International.

Technisch directeur Mark Wotte meldt dit keer, dat over een overgang van Kalou wel degelijk te praten valt. "Als PSV Kalou zo graag wil hebben, moeten ze initiatief tonen naar Feyenoord toe. Dan horen ze wel van ons of wij akkoord gaan met het aanbod, maar zover is het nog lang niet'', aldus de td in VI.

PSV-trainer Guus Hiddink reageert in Voetbal International op de woorden van Wotte: "Ik kan zo laten zien dat we een bod hebben neergelegd en de interesse al lang kenbaar hebben gemaakt aan Feyenoord. Wij hebben ons officieel bij de club gemeld.'' Het zou om een bod van tien miljoen euro gaan. Ook zou Feyenoord mogen meeprofiteren van een eventuele latere transfer van Kalou. Bovendien zou aanvaller Beasley in de deal betrokken worden en de omgekeerde weg naar De Kuip volgen.

Feyenoord is daarnaast nog volop bezig om Koen Daerden van Racing Genk en Denny Landzaat van AZ naar Rotterdam te lokken. De Belgen hebben inmiddels een officieel bod op de 23-jarige middenvelder ontvangen. Landaat moet volgens AZ zes miljoen euro kosten en Feyenoord wil dat bedrag met behulp van een externe financier bij elkaar krijgen. Hans Brus, voormalig geldschieter van FC Den Bosch, is benaderd om de rol van suikeroom op zich te nemen.
Categorie:
Tag(s):