zondag, 3. april 2005 - 7:00

PSV goed voorbereid naar Lyon

PSV heeft een goede génerale meegemaakt in de wedstrijd tegen FC Utrecht zaterdagavond. Dinsdag treft de ploeg uit Eindhoven Olympique Lyon in de kwartfinale van de Champions League en via een 2-0 winst tegen Utrecht kan de ploeg goed voorbereid richting Frankrijk.

Vanaf het beginsignaal leek het er al op dat FC Utrecht het PSV niet al te moeilijk kon maken. De ploeg van trainer Foeke Booy toonde nergens initiatief en het eerste doelpunt viel pas na een half uur. Jan Vennegoor of Hesselink trof het doel nadat keeper Terol eerst nog een vrije trap van Bouma tegenhield.

In de 42e minuut profiteerde Park optimaal van een foutje van Shew-Atjon: 2-0. PSV kon wat gas terugnemen en zich voorbereiden voor de wedstrijd van dinsdag.

Ook na de rust kwam de ploeg uit de Domstad niet opzetten. FC Utrecht creëerde geen enkele kans en zo bleef de 2-0 op het scorebord staan.