woensdag, 8. juni 2005 - 14:25

PSV praat met ManU over Park

PSV praat donderdag voor het eerst met een delegatie van Manchester United over een overgang van Ji-Sung Park.

De Eindhovenaren zijn van plan de hoofdprijs te vragen, omdat ze niet alleen een afkoopsom voor het nog één jaar doorlopende contract van de 24-jarige middenvelder willen, maar ook de marketingwaarde van Park in Zuid-Korea uitbetaald willen zien.

Dit meldt de Voetbal International van deze week. Vorige week leek het er nog op, dat Park zijn contract bij PSV zou gaan verlengen. Door de serieuze interesse van ManU zou de Koreaan nu toch een transfer naar een topclub willen maken.

Voorzitter Westerhof maakt in de VI bekend, dat Park wat de club betreft niet weg hoeft: ,,Wij willen hem houden. Dit seizoen heeft hij bewezen dat hij een grote meerwaarde heeft en het lijkt me logisch dat we hem niet zomaar laten vertrekken. Ik heb nog steeds hoop dat hij blijft. Je kunt ook zeggen: wij hebben de halve finale van de Champions League gehaald en Manchester United niet. Als we er rijk van kunnen worden, zullen we dat niet nalaten. Maar dan moet er wel een flink bedrag tegenover staan."

"Op de vraagprijs van Park zit geen maximum. We lopen enerzijds misschien een risico als we Park niet verkopen, omdat hij dan volgend jaar transfervrij is. Anderzijds; zo'n situatie heeft dit seizoen met Mark van Bommel en Johann Vogel ook niet verkeerd uitgepakt.''
Categorie:
Tag(s):