dinsdag, 28. juni 2005 - 15:24

PSV wacht op Lee en Lange Jan

De voorgenomen contractverlengingen voor Young-pyo Lee en Jan Vennegoor of Hesselink hebben nog steeds niet tot een handtekening van één van de spelers geleid.

Dit meldt het Eindhovens Dagblad. PSV heeft voor beiden een nieuwe verbintenis klaarliggen. De huidige contracten lopen af in 2006, al heeft de club op Lee nog een optie voor een jaar meer.

Zowel Vennegoor of Hesselink als Lee heeft een tegenvoorstel bij de clubleiding neergelegd. PSV gaat daar vooralsnog niet op in. Vennegoor of Hesselink staat in de belangstelling van enkele buitenlandse clubs zoals Tottenham Hotspur, maar een concreet bod heeft PSV nog niet gehad. De salariseisen van Lee’s zaakwaarnemer liggen veel hoger dan het huidige contract.

PSV verwacht dat Ibrahim Afellay op tijd fit zal zijn om de trip naar Zuid-Korea mee te maken. De middenvelder viel tijdens het WK voor junioren uit met een zware enkelblessure. Onderzoek toonde gisteren aan dat er slechts een scheurtje in de enkelband is geconstateerd. Over twee weken hervat hij de training.

PSV vertrekt op maandag 11 juli naar Zuid-Korea. Op donderdag 7 juli werkt de ploeg de eerste training van het seizoen af. Deze vindt plaats in het Philips Stadion.
Categorie:
Tag(s):