zondag, 15. mei 2005 - 18:10

PSV wint topper tegen Feyenoord

PSV heeft de topper tegen Feyenoord als een ware kampioen met 4-2 winnend afgesloten. In het Philips Stadion liet de ploeg van Guus Hiddink zien dat de Eindhovenaren dit seizoen heer en meester zijn in de Holland Casino Eredivisie. Feyenoord speelde zoals vrijwel het hele seizoen: teleurstellend.
<BR>
<BR>Voor rust steelde Ibrahim Afellay de show en opende de score met een vlammend schot. Nadat Dirk Kuijt voor Feyenoord de gelijkmaker scoorde, was de middenvelder - die voor Nederland mee zal doen aan het WK onder 20 - dichtbij de 2-1.

Die kwam nog voor rust van de voet van Jan Vennegoor of Hesselink, die een assist van Theo Lucius simpel kon inschieten.

Na de thee was het wederom Dirk Kuijt die Feyenoord op gelijke hoogte bracht. Dat één speler met de mentaliteit van Kuijt niet voldoende is toonde PSV al een minuut later. Mark van Bommel scoorde in zijn laatste comepetitieduel voor de Eindhovenaren - hij kreeg geel en mist de laatste wedstrijd van het seizoen - de 3-2 en opnieuw Afellay schoot de wedstrijd vervolgens in het slot.