zaterdag, 9. juli 2005 - 11:12

Raikkonen en Alonso strijden vooraan

Kimi Raikkonen toonde zich de snelste coureur tijdens de derde vrije training voor de Britse Grand Prix. Concurrent Alonso eindigde slechts vier tienden achter de Fin, op zijn beurt weer gevolgd door Button op de derde plaats.

Teamgenoten van de drie snelste coureurs vinden we terug op de plaatsen vier, vijf en zes, waar respectievelijk Fisichella, Montoya en Sato eindigen.

Felipe Massa verrast met zijn Sauber op de zevende plaats, terwijl hij teamgenoot Jacques Villeneuve achterlaat op de dertiende stek. Micheal Schumacher zit met zijn achtste positie alweer dichterbij dan gisteren, echter moet Barrichello op plaats 12 nog veel toegeven.

Teruggezakt zijn de Toyota's, die gisteren nog aan de kop van het veld te vinden waren. Ralf wordt tiende, terwijl Trulli is teruggezakt tot de veertiende plaats

Vlak voor de Jordans vinden we opvallend genoeg de beide Williams' terug. Zeer teleurstellend op de vijftiende en zestiende positie. De Jordans wisten deze training wèl weer voor de Minardi's te eindigen. Christijan Albers was bij Minardi opnieuw de kopman, met een voorsprong van zeven tiende van een seconde.
Categorie:
Tag(s):