zaterdag, 18. juni 2005 - 20:02

Raikkonen snelst tijdens laatste training

Kimi Raikkonen heeft opnieuw een signaal afgegeven aan de rest van het veld voor wat betreft zijn wereldtitel aspiraties. Raikkonen was tijdens de vierde en afsluitende vrije training de snelste coureur van het veld.

Hij werd gevolgd door Jenson Button in de B·A·R. Achter Button waren, Alonso, Michael Schumacher, Sato en Fisichella te vinden die de top 6 volmaken.

Jarno Trulli kwam tot een zevende tijd, Juan Pablo Montoya tot een achtste. Ricardo Zonta reed als vervanger van Ralf Schumacher een negende tijd, Rubens Barrichello een tiende.

Christian Klien deed het goed voor Red Bull met een elfde positie, Jacques Villeneuve kwam tot een twaalde tijd voor teamgenoot Felipe Massa. Het Williams duo Mark Webber en Nick Heidfeld waren ook opnieuw dicht bij elkaar te vinden op een veertiende en vijftiende positie.

David Coulthard kwam tot een zestiende positie terwijl Christijan Albers opnieuw sneller was dan de twee Jordan coureurs Monteiro en Karthikeyan. Ook versloeg Albers zijn teamgenoot Patrick Friesacher, die als laatste de sessie afsloot.
Categorie:
Tag(s):