donderdag, 24. november 2005 - 8:47

Rangers frustreren Adriaanse

Om zich te plaatsen bij de laatste zestien moest Inter, voor de laatste keer spelend voor een leeg eigen huis, winnen van Artmedia Bratislava. Aan die opdracht voldeden de manschappen van trainer Roberto Mancini met een 4-0 zege ruimschoots.

Met name Adriano had het weer eens op zijn heupen. De Braziliaan scoorde driemaal. Voordat de scoringsdrift van Adriano losbrak, had Figo zijn ploeg al op voorsprong gezet.

De positie van Alex McLeish is voor even gered. De coach van Glasgow Rangers mag daar Ross McCormack dankbaar voor zijn. De invaller scoorde uit de enige kans die zijn ploeg op bezoek bij het FC Porto van Co Adriaanse kreeg. Het betekende zeven minuten voor tijd de 1-1. De rest van het duel had Porto volledig gedomineerd. Het vergat echter vaker te scoren dan de treffer die Lisandro Lopez na een uur spelen op de borden zette.

Door deze uitslag hangt verdere Champions League deelname voor Porto aan een zijden draadje. Het moet zelf uit winnen van Artmedia Bratislava en hopen dat Inter wint op bezoek bij Rangers, dat in die ontmoeting aan een punt genoeg heeft om zich bij de beste zestien ploegen van Europa te scharen.
Categorie:
Tag(s):