dinsdag, 19. juli 2005 - 19:33

Reactie Stoddart en Albers over komst Doornbos

Vandaag werd bekend gemaakt dat Robert Doornbos de tweede rijder is geworden bij het team van Minardi, later in de middag kwam teambaas Paul Stoddart met een reactie op het aanstellen van de Rotterdamse coureur. "We zijn blij dat Robert zich bij het team heeft gevoegd", opent de Australiër.

"Robert heeft zich het afgelopen jaar erg goed laten zien bij het team van Jordan en daarom willen wij hem een kans geven om zijn Formule 1 debuut te maken", gaat Stoddart verder. "Met de komst van nog een Nederlander verwacht ik ook nog meer steun uit Nederland, we zijn dan ook het enige team dat ooit twee Nederlanders heeft laten racen", aldus de Minardi teambaas.

"Voor Patrick is het erg sneu, hij is tenslotte niet ontslagen omdat hij niet presteerde. Het team wenst hem veel succes in het verloop van zijn carrière!" sluit hij af.

Christijan Albers heeft vanaf de vrije trainingen komende vrijdag een nieuwe teamgenoot en wel een landgenoot, maar het doet Albers niet echt veel dat Doornbos hem komt vergezellen.

"Eigenlijk maakt het mij weinig uit dat Robert nu mijn teamgenoot is", verklaart de Larenaar. "Het is altijd mijn doel geweest om Patrick te verslaan, waarom zou ik Robert niet willen verslaan? Het maakt mij echt niet uit dat Robert Nederlander is, hij is gewoon mijn teamgenoot", aldus Albers.

"Het is jammer voor Patrick dat zijn seizoen zo is beëindigd, maar zo werkt het nou eenmaal bij dit team."
Categorie:
Tag(s):