maandag, 28. februari 2005 - 17:42

Reddende Assepoester gezocht!

Bant

Zondagmorgen is op de A6 ter hoogte van Bant, een auto bestuurd door een 41-jarige vrouw uit Krommenie, in de naastgelegen vaart terecht gekomen. De vrouw reed met haar auto op de linkerrijbaan van de A6 en haalde daar een ander voertuig in. Kennelijk door gladheid slipte de auto toen de vrouw terug wilde naar de rechter rijbaan. Vervolgens reed ze met haar auto het talud af en kwam in de vaart terecht.

Een oplettende passant bedacht zich volgens getuigen geen moment. Hij stopte, trok zijn kleding uit, sprong te water en sneed de 41-jarige vrouw uit de gordel waarna hij haar op de kant hielp. Daar is de natte en onderkoelde vrouw in een auto geplaatst. De hulpvaardige man is direct in zijn auto weggereden zonder zijn identiteit achter te laten. De vrouw is voor controle door een GGD ambulance naar het Zuiderzeeziekenhuis in Lelystad vervoerd.

De politie is nu op zoek naar de redder van wie verder niets bekend is. Zonder zijn hulp had het wel eens anders af kunnen lopen voor de vrouw uit Krommenie. De onfortuinlijke automobiliste zou de man graag willen bedanken. De politie heeft ook nog wat voor de man op het politiebureau liggen. Hij vergat bij zijn vertrek een schoen mee te nemen.
Provincie:
Tag(s):