zondag, 24. juli 2005 - 12:01

Repetitie in de rijschool

Zondag 31 juli, de laatste dag van het Wereld Muziek Concours te Kerkrade mag Harmonie St.Petrus en St. Paulus uit Maastricht hun kwaliteit tonen tijdens de deelname in de concertafdeling voor Harmonieën. Zaterdagavond was het de beurt aan Harmonie Wilhelmina, ook wel de Blouwe van Wolder genoemd. Een van de twee korpsen uit de Maastrichtse wijk Wolder. Ze behaalden een score van 90,08 punten met lof van de jury en een gouden medaille.

Volgende week zondag is het de buurt aan de Greune. (St. Petrus en St. Paulus), onder leiding van dirigent Fried Dobbelsteijn, die vorige week ook al de Fanfare uit Meers onder zijn hoede had, maar helaas bleken een aantal andere fanfares net iets hoger te scoren.

Zaterdag werd er gerepeteerd in de rijschool van kasteel Alden Biesen, net over de Belgische grens bij Maastricht. Voor de verandering eens niet in het vaste repetitielokaal aan de Tongerseweg. Een andere locatie kan ontspannend werken voor de deelnemers. Zie het als een klein uitstapje, aldus de vice-voorzitter Jo Haesen.

De feitelijke generale repetitie zal plaatsvinden op vrijdag 29 juli om 20.30 uur in de Annakerk aan de Via Regia. Het optreden op zondag 31 juli om 17.00 uur in de Rodahal.

© BON Tekst/foto's: Jean-Pierre Geusens
Provincie:
Tag(s):